Better Industry v Control Engineering Česko

Better Industry v Control Engineering Česko

Obálka časopisu Control Engineering, mezinárodního zdroje informací o řízení, přístrojovém vybavení a automatizaci.


Magazín Control Engineering Česko napsal článek o Better Industry, s.r.o., kde se zaměřili na naše softwarová řešení pro efektivní řízení výrobních procesů a údržby.

Inovativní řešení pro zvýšení produktivity, údržbu
a energetický management

Tabulka přehledu údržby strojů s plánovanými a probíhajícími údržbami v systému BI maintenance.
Tabulka plánovaných a naplánovaných údržeb v systému BI maintenance.

Od svého založení v roce 2018 se společnost Better Industry, s. r. o. rychle etablovala jako poskytovatel softwarových řešení zaměřených na zvyšování efektivity výrobních procesů, údržby a energetického managementu.

Díky svému proaktivnímu přístupu a schopnosti přizpůsobit se specifickým potřebám zákazníků, si firma získala důvěru významných společností jako MADETA, SAVENCIA FROMAGE & DAIRY, CSG, TATRA TRUCKS, Vítkovice STEEL, FERONA a dalších více než 30 firem nejen v České republice.

Flexibilita a personalizace
jako klíč k úspěchu

BI Control – Přehled výroby a monitorování strojů s OEE Online vyhodnocením.

„Naší hlavní výhodou je flexibilita a schopnost přizpůsobit se konkrétním potřebám každého zákazníka. Neprodáváme jen produkty, ale poskytujeme komplexní řešení, která respektují firemní procesy a skutečně naplňují zákaznické potřeby,“ říká Tomáš Krejčí, CEO Better Industry, s. r. o. Nabízíme nejen softwarová řešení, ale také veškerý potřebný hardware, což nám umožňuje poskytovat kompletní balíčky služeb. Díky tomu je každý projekt unikátní a plně přizpůsobený specifickým požadavkům zákazníka. Výsledkem je vysoká úroveň zákaznické spokojenosti a dlouhodobé vztahy s klienty.

Zaměřujeme se hlavně na vývoj a implementaci pokročilých systémů pro monitorování a analýzu výrobních dat v reálném čase. Tyto systémy poskytují tvrdá provozní data, která jsou klíčová pro efektivní rozhodování na všech úrovních řízení společnosti. Díky našim systémům mají zákazníci přístup k detailním provozním datům kdykoliv a odkudkoliv, což jim umožňuje efektivně řídit své procesy a snižovat náklady.

Komplexní integrace a spolupráce

Jednou z hlavních předností našich softwarových řešení je jejich schopnost integrace s dalšími podnikových systémy, jako jsou ERP nebo APS, prostřednictvím REST API. Tato integrace zajišťuje hladký tok dat mezi různými systémy a umožňuje komplexní pohled na všechny aspekty výrobního procesu. To, co nás odlišuje, je náš tým. Naši kolegové působí více než 15 let v oblasti vývoje softwaru a řízení výrobních společností.

Díky této bohaté zkušenosti rozumíme potřebám zákazníků a dokážeme je efektivně porovnávat s osobními zkušenostmi, což se pozitivně odráží ve výsledné spolupráci. „Nedílnou součástí dodávky řešení je i náš velice osobní přístup, jehož výsledkem je dlouholetá spolupráce a neustálý rozvoj,“ dodává Tomáš Krejčí. Tento přístup zajišťuje, že se zákazníci mohou spolehnout na trvalou podporu a neustálé vylepšování řešení.

Monitorovací systém BI Control pro stroje s OEE online vyhodnocováním a elektronickým modulem.
BI Control – Přehled výroby a monitorování strojů s OEE Online vyhodnocením.

Reálné výsledky a spokojenost
zákazníků


„Díky systému od Better Industry máme nyní přístup k detailním provozním datům v reálném čase, což nám umožňuje efektivně řídit naše výrobní procesy a snižovat náklady,“ říká Ing. Tomáš Sviták, člen představenstva společnosti MADETA.

Tato tvrdá provozní data a reálný časový přehled umožňují rychlé a informované rozhodování, což vede k optimalizaci procesů a výraznému snížení nákladů.

Uživatelské rozhraní systému BI Control pro sledování chodu stroje s grafy a aktuálními daty o výrobě a rychlosti.
Přehled chodu stroje v reálném čase s daty o produkci a aktuální rychlosti stroje.

Partnerství pro budoucnost

V těchto dnech úspěšně dokončujeme první dva projekty s podporou nového systémového partnera, jehož jméno zatím budeme tajit, při implementaci MES systému. Kompletní dodávka řešení kombinuje partnerský MES s prvky našeho řešení a zároveň ladíme spolupráci kolegů z obou společností. Není vyloučené budoucí spojení společností pod jednu hlavičku.

V rámci naší strategie neustálého růstu a inovací neustále pracujeme na vývoji nových systémových funkcích a zlepšování našich stávajících produktů. Naše budoucí plány zahrnují rozšíření našeho portfolia o nové softwarové nástroje pro prediktivní údržbu a pokročilou analýzu dat pomocí umělé inteligence. Jsme více než jen dodavatelem softwarových produktů – jsme partnerem, který pomáhá svým zákazníkům dosahovat jejich cílů prostřednictvím inovativních a efektivních řešení.

Díky svému závazku vůči zákazníkům, flexibilitě a schopnosti přizpůsobit se jejich specifickým potřebám, jsme spolehlivým partnerem na cestě k digitalizaci a optimalizaci výrobních procesů.